Margaruud - Handen die helpen bij heling

Laatste nieuwtjes via Twitter (volg ons, wij volgen jou)
 
Follow Qtouchtwit on Twitter
Literatuur
 
Quantum Touch - een doorbraak in het genezen met je handen - Richard Gordon.
 
De beginselen helder op een rij, door de grondlegger van de methode ISBN 9020243993
De basistechnieken van Quantum-Touch staan duidelijk beschreven. Deze technieken vormen de basis van elke basisworkshop.
 
Supercharging Quantum Touch - Alain Herriott
 
De Supercharging workshop is de laatste jaren uitgegroeid tot een favoriet. Trainer-instructeur Alain heeft een duidelijk en mooi geillustreerd boek geschreven over de QT- verdiepingstechnieken. Ook in het Nederlands verkrijgbaar onder de titel Super Quantum-Touch - uitgebreide technieken ISBN 9789020202809. Een aanrader voor wie verder wil dan de basis. De workshops in Europa worden begeleid door Mervyn Foster, Advanced trainer uit Groot Brittanie, regelmatig ook in Nederland.
 
Core Transformation - a new way to heal and alter reality
Alain en Jody Herriott
Ontdek hoe energie door jou en je client heenstroomt en hoe je direct tot de kern van de zaak kunt doordringen. Core transformation bied je een uitstekende kans om te ervaren wie je werkelijk bent, emotioneel, spiritueel en fysiek! ISBN 9781556437816
 
 
Links
 
Voor meer informatie over de werkwijze van Quantum Touch, helingsverhalen, het internationle forum, de agenda, waar je gecertificeerde  therapeuten en instructeurs kunt vinden, neem een kijkje op deze site (Quantum-Touch Inc, Hawaii, USA):
 
 
Liever teksten in het Nederlands?
Er zijn meerdere Nederlandse sites, dit is er een van ervaren en deskundige collega's in Noord-Holland: www.qtouch.nl 
 
 
Restaurant de Conincx, monumentenpand in het hart van historisch Elsloo. Open haard uit 1655, heerlijke terrassen, intiem-gezellige huiskamer-eetruimten. In een comfortabele en sfeervolle ruimte vinden de QT-activiteiten plaats...Klik voor een verkenning van het restaurant op www.conincx.nl . Kom 'ns kijken, kom 'ns proeven en geniet van de sfeer en de smaak.
 

 
Je dient Flash geïnstalleerd te hebben om deze pagina te bekijken.
PRAKTISCHE DEMONSTRATIES
Alle QT-video's op  :