Margaruud - Workshops en Aktiviteiten
Margaruud - Handen die helpen bij heling

Workshops & activiteiten & sessies
Programma

 
Maak desgewenst vrijblijvend kennis. Je bent van harte welkom in Elsloo. Maak gerust een afspraak 046-4370509. Dat kan ook via deze siteWorkshop in Elsloo:
 
  • Kleine groepen
  • Sfeervolle locatie: monumentaal pand in historisch Oud-Elsloo, bij het mooie Kasteelpark en Bunderbos, vlakbij Maastricht, Sittard, Geleen en Maasmechelen
  • Intensieve persoonlijke coaching door een ervaren trainer
 
WORKSHOP level 1 (voorheen basisworkshop); 2 hele dagen of 4 meer gespreide blokken
 
Prijs 275 euro, incl. koffie, thee, water, syllabus en officieel certificaat,
140 euro voor herhalers
Dit zijn de officiele internationale door Quantum-Touch Inc. vastgestelde tarieven voor gecertificeerde workshops. De genoemde prijzen zijn exclusief 19% BTW die vanaf augustus 2010 geldt.
 
Let op: workshops op lokatie in de regio bij jou in de buurt zijn ook mogelijk!

recente WORKSHOPS EN AKTIVITEITEN


FEBRUARI 2012

WORKSHOP LEVEL 1:
MAANDAG 27 FEBRUARI 10-17 UUR BLOK 1+2

MAART 2012

ZATERDAG 3 MAART 9.30 UUR-12.30 UUR BLOK 3
MAANDAG 5 MAART 19-22 UUR BLOK 4

ZATERDAG 10 MAART 10.30 UUR HEALINGCIRCLE & SESSIES OM MET QT KENNIS TE MAKEN

ZATERDAG 17 MAART 9.30 - 12.30 U
QUANTUM-COACHING; INFO-MEETING  VOOR COACHES DIE QT WILLEN LEREN TOEVOEGEN AAN DE EIGEN PRAKTIJK

ZATERDAG 24 MAART 9.30 UUR
VERDIEPING&THEMA: HOE HERKEN JE EMOTIONELE BLOKKADES EN WAT DOE JE ER TIJDENS EEN QT-SESSIE MEE? ONDERSTEUNENDE GESPREKSTECHNIEK.OVERIGE AKTIVITEITEN VOORJAAR 2012 algemeen

SESSIES
Op afspraak.
Kennismakingsaanbieding
1 x een uitgebreide sessie met veel uitleg. Prijs 45 euro, ongeveer 1 1/2 uur. Als je hiervan gebruik maakt, dan krijg je 20 euro korting op de level I-workshopprijs. Heb je al een workshop gedaan, en wil je een individuele sessie, dan kost dat 25 euro.
 
 
INFORMATIE & DEMO; op locatie
Desgewenst op locatie. Neem contact op over de mogelijkheden. Duur: 2 a 3 uur, kostenindicatie 10-15 euro p.p. Ook workshops zijn bij voldoende aanmelding op locatie in je buurt mogelijk.
 
OPFRIS-meetings;  'Quantum-Ont-moetingen'  
Deze bijeenkomsten zijn speciaal bedoeld voor het opfrissen van de QT-vaardigheid van level 1-workshoppers. Doel: gewoon weer even de puntjes op de i en 'back to the basics'. Aansluitend vinden er healingsessies plaats met hen die daaraan behoefte hebben, ter kennismaking of als behandeling van een bepaald ongemak. Op inschrijving. Algemeen: elke 2de zaterdag van de maand 9.30-12.00 uur. Bijdrage 5 euro
 
VERDIEPING en THEMA-meetings
Speciaal voor hen die de level 1-workshop al gevolgd hebben en door willen gaan met het versterken van energetische healing. Laat je boeien, versterk je effectiviteit door een meer diepgaande aanpak. Op inschrijving. Algemeen: elke 4de zaterdag van de maand 9.30-12 uur. Bijdrage 12.50 euro
 
AFSTANDHEALING
Individueel via Skype (skypenaam margaruud), of via telefoon, mail  of chat – op afspraak. Nog geen Skype? (gratis bellen van PC naar PC) Neem even contact op.
 
Via e-mail houden we je graag op de hoogte van het programma, de thema's en de laatste data. Geef je op voor de verzendlijst.
Het programma voor de komende periode word je dan automatisch toegestuurd.
 
 
 
Foto-impressies
van de workshops en de QT-ruimte in de Conincx